Τιμοκατάλογος Εξωτερικών Μονώσεων Ταρατσών

Κοστολόγιο Μόνωσης

Η εταιρεία μας Μονωτική Ελλάδος, σας γνωστοποιεί ενδεικτικές τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο, για εξωτερικές μονώσεις ταρατσών και μονώσεις τοίχων. Το ελάχιστο κόστος για τις εξωτερικές θερμικές μονώσεις, προκύπτει υπολογίζοντας τα ποιοτικότερα μονωτικά υλικά της αγοράς, αλλά και την άριστη τοποθέτησή τους από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Οι συνεχείς θετικές κριτικές, αλλά και τα σχόλια των πελατών μας, είναι αυτά που μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε, ίσως με τις οικονομικότερες τιμές online στο χώρο των θερμομονώσεων ταρατσών!

 

Σημειώνουμε και διευκρινίζουμε πως οι τιμές που αναφέρονται για Εργασίες Εξωτερικών Μονώσεων Ταρατσών, Θερμομόνωση, Θερμοπρόσοψη Ταρατσών ή Τοίχων επηρεάζονται αισθητά από:

  • Tα συνολικά τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θα μονωθεί.
  • Την ποιότητα του υποστρώματος και τις πιθανές εργασίες που πρέπει να προηγηθούν, ώστε να υφίστανται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.
  • Τις εκάστοτε επιπρόσθετες απαιτήσεις, όπως για παράδειγμα, το πάχος της θερμομόνωσης να είναι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο.
  • Τις πιθανές επιπλέον εργασίες και κατασκευές που άπτονται της εξωτερικής θερμομόνωσης και είναι πέραν αυτής (π.χ. τοποθέτηση βάσεων ηλιακών και δεξαμενών, αποξηλώσεις παλαιών μονώσεων κ.α.)

Τιμοκατάλογος για εξωτερικές μονώσεις ταρατσών

Οι παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Θερμομόνωση Ταράτσας (κλασική συμβατική)
-Από 42€ ανά m2
Θερμομόνωση Ταράτσας (ανεστραμμένη)
-Από 55 € ανά m2
Στεγανοποίηση Ταράτσας με Ασφαλτόπανα
-Από 22 € ανά m2
Στεγανοποίηση Ταράτσας με Hyperdesmo
-Από 22 € ανά m2
Στεγανοποίηση με ΔΙΑΦΑΝΟ πολυουρεθανικό υλικό
-Από 25 € ανά m2
Εξωτερική Θερμομόνωση
-Από 55 € ανά m2