Ποιοί είμαστε - ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΗΣ - ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Γιάννης Βελής δραστηριοποιείται στον τομέα των μονώσεων απο το 1990 έως και σήμερα. Ανέπτυξε την Μονωτική Ελλάδος εδώ και 30 χρόνια, με στόχο πάντα την άριστη κατασκευή σε μονώσεις ταρατσών και μονώσεις τοίχων επιλέγοντας πιστοποιημένα υλικά για μονώσεις καθώς και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την ολοκλήρωση κάθε κατασκευής.

 

Η Μονωτική Ελλάδος εμπνευσμένη απο τις γνώσεις και τις τεχνικές του Γιάννη Βελή στον τομέα της μόνωσης, οι οποίες βασίζονται στην σωστή μελέτη, στον ενδελεχή έλεγχο, στην ολοκλήρωση και παράδοση μιας άριστης μόνωσης, αναπτύσεται καθημερινά βασισμένη αφενός σε σωστές τεχνικές βάσεις και αφετέρου αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα ως μοναδικό.

 

Η πολυετής εμπειρία σε συνδιασμό με την συνεχόμενη ανάπτυξη της εταιρείας μας αποτελούν κίνητρο για την αδιάκοπη αφοσίωση των μελών της, στην παροχή λύσεων σε κάθε πρόβλημα που αφορά τη μόνωση.

Μονώσεις - Η φιλοσοφία της εταιρείας μας

Η Μονωτική Ελλάδος αποτελεί μια μακροχρόνια οικογενειακή εταιρεία με ιδρυτή τον Γιάννη Βελή.

 

Κατασκευάζοντας μονώσεις εδώ και 30 έτη, η Μονωτική Ελλάδος  προτείνει ολοκληρωμένα συστήματα μονώσεων, ανθεκτικά στον χρόνο απο πιθανούς ή απρόβλεπτους παράγωντες.

 

Τα συνεργεία της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένα, όπως επίσης και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις μονώσεις. Έτσι άλλωστε έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση σε όλα μας τα έργα.

 

Ο Γιάννης Βελής βρίσκεται δίπλα σε κάθε πελάτη, συμβουλεύοντας τόσο στη σωστή επιλογή της μόνωσης όσο και στην άριστη κατασκευή που παραδίδει κάθε φορά.

Οι Εγγυήσεις που δίνουμε είναι πραγματικές και αφορούν τόσο την καλή κατασκευή μιας μόνωσης όσο και την μακροβοιότητά της.

 

Η σχέση ποιότητας – τιμής είναι πλήρως ανταγωνιστική και αυτό ωφείλεται στον μεγάλο όγκο εργασιών.

 

Κατέχουμε σύγχρονο εξοπλισμό για τις μονώσεις (π.χ πρέσα παρασκευής αφρόμπετόν, πιεστικά μηχανήματα με πίεση 170bar, ψεκαστικά μηχανήματα airless, βιομηχνικές σκούπες, αποστασιόμετρο, υγρασιόμετρο laser καθώς και laser για αλφαδιές).

 

Έχουμε πετύχει την εμπιστοσύνη των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια, σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά, γεγονός που βοηθά την εταιρεία να αναπτύσεται και να ακολουθεί τα πιό σύγχρονα πρότυπα κατασκευής μιας μόνωσης.

 

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για κάθε πρόβλημα ξεχωριστά, δίνουμε μοναδικές και μόνιμες λύσεις και καθοδηγούμε τον κάθε πελάτη σωτά σε οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί.

Μόνωση με hyperdesmo

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ


Τα συνεργεία της εταιρείας μας κατασκευάζουν μονώσεις ταρατσών, μονώσεις τοίχων και άλλες είδους μονώσεις για τις ανάγκες των κτηρίων, με νέες τεχνικές μεθόδους, στοχεύοντας στα άμεσα και άριστα αποτελέσματα. Οι μέθοδοι κατασκευής της Μονωτικής Ελλάδος είναι πιστοποιημένες και συνδιάζονται με τα καλύτερα υλικά στον τομέα της μόνωσης.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΩΣΗΣ


Με τη εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας εδω και  30 έτη, μελετάμε, σχεδιάζουμε και αναπτύσουμε τις πιο σύγχρονες μονώσεις για όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Κύριως γνώμονας είναι η μόνωση ταράτσας και κάθε λογής μόνωση με άμεσα αποτελέσματα και μόνιμα.

Μόνωση ταράτσας, μονωση ταρατσας, μονωσεις ταρατσων,μονώσεις ταρατσών,μόνωση,μονώσεις,θερμομονώσεις,monosi,monoseis,monoseis taratson,
Μόνωση Ταράτσας, μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ


Επιτυγχάνουμε άμεσα αποτελέσματα απο την πρώτη κιόλας ημέρα. Προστατεύουμε κάθε χώρο απο τις κλιματολογικές συνθήκες, το κρύο, τη ζέστη και την υγρασία και το θωρακίζουμε πλήρως απο εξωτερικούς παράγοντες με το σύστημα μόνωσης. Σε όλα τα έργα μας παρέχεται γραπτή Εγγύηση για τα άμεσα αποτελέσματα και την αντοχή της μόνωσης στον χρόνο