Στεγανοποιήσεις Ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών

Για τις Μονώσεις Ταρατσών

Η Μονωτική Ελλάδος ειδικεύεται στις μονώσεις ταρατσών απο το 1990 επιλέγοντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά που ειναι πιστοποιημένα σε ISO για το καλύτερο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα της αγοράς εγγυόμαστε κάθε μας έργο.

Περισσότερα
Στεγανοποίηση Ταράτσας, μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas
Μονώσεις Ταρατσών

Η Μονωτική Ελλάδος

Απότερος σκοπός κάθε υπηρεσίας μας είναι η προστασία των κτηρίων απο τις κλιματολογικές συνθήκες επιτυγχάνοντας καθημερινά μονώσεις ταρατσών, η οικονομία σε ενέργεια έως και 60% και η διαχρονικότητα στη μόνωση.

Περισσότερα
Μόνωση Ταράτσας, μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas
Τύποι Μονώσεων
μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas

Θερμομόνωση Ταράτσας

Μια σειρά απο εργασίες, αποτελούν την θερμομόνωση ταράτσας, με πλήρη προστασία απο το κρύο, τη ζέστη και την υγρασία. Προστασία απο καιρικά φαινόμενα με άμεσα αποτελέσματα στη μόνωση. Απαραίτητη εργασία σε όλα τα σύγχρονα κτήρια με τις καλύτερες τενικές και μεθόδους.

μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas

Στεγανοποίηση Ταράτσας

Η Στεγανοποίηση Ταράτσας υπάγεται στον τομέα της μόνωσης απο την αρχή της κατασκευής των μονώσεων. Τέλος πια η υγρασία μια για πάντα, επιλέγοντας τα ποιοτικότερα υλικά που ειναι πιστοποιημένα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα της αγοράς εγγυόμαστε κάθε μας έργο.

hyperdesmo, μονώσεις ταρατσών, monoseis taratswn, μόνωση ταράτσας, monosi taratsas

Μόνωση με Hyperdesmo

Η Μονωτική Ελλάδος ειδικεύεται στο χώρο της μόνωσης απο το 1990 επιλέγοντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά. Η Στεγανοποίηση με hyperdesmo ειναι παγκόσμια αναγνωρισμένη και παρέχει άμεση προστασία απο την υγρασία. Εγγυημένο αποτέλεσμα με μικρό κόστος και ασυναγώνιστα αποτελέσματα.